De va la fö rolit!

Var på svensexa igår, alltid lika kul med sådan, brudgummen fick börja våran upphämtning med att ta på sig en mankini. jag vet inte om ni sett en, men det är en sån här:



...och ja, den är lika skabbig som den ser ut, ännu värre till och med. han fick gå på ett friskis & Svettis- pass i den, inte helt ok alltså. sen fick han även dansa i torparondellen i jönköping, så om nån såg en dum idiot en ful grön historia så var det Viktor. Fortsatte med att spela paintball, fick en klockren träff i skallen, så mitt huvud såg ut så här:



...notera skalet från kulan som ligger kvar, det gjorde riktigt ont, fast värst var det nog faktiskt för Viktor, sista omgången var det han mot resten, hans ben hade fullt med blåmärken, det såg inte så skönt ut. fortsatte med bastu middag på Åtta glas och sen bar det av till visingsö där vi släppte av han lägligt nånstans på ön så att han inte kom med sista färjan hem, så han fick infinna sig i att sova på visingsö i natt. Men väntrummet vid färjeläget var öppen så där låg han gött och i morse ringde på dörren hemma kl 10, då stod viktor där glad och tacksam för gårdagen! (på riktigt tacksam faktiskt, han hade haft skitkul!) Nu ska jag snart med bussen hem till Göteborg, kl 17.30 lämnar den Jönköping central.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0