Märkligt erbjudande...

Vi va inne på en thairestaurang häromdagen och skulle äta lunch när vi ser följande skylt, Kan ärligt säga att det var inget erbjudande som lockade mig jättemycket...



...eller vad tycker ni?


The O.C.



Det hela började för två år sedan då en god vän till mig, Emelie, tipsade mig om TV-serien O.C. som står för Orange County. Hon tyckte defintivt att jag skulle börja följa den, vilket jag också gjorde, för två år sedan så drog jag igenom alla fyra säsonger på en ganska kort tid. likaså har jag gjort nu, kollat på minst ett avsnitt om dan, idag blev det tre och faktiskt det allra sista avsnittet av O.C. jag blir alltid lika förvånad över hur känslomässigt berörd man blir av en TV-serie. och nu är den slut och på nåt sätt känns det som man förlorat några av sina bästa vänner, tragiskt men sant. Deras liv var långt ifrån perfekt, och därför kändes det många gånger som att man kunde identifiera sig med de personer som var med i serien. Men tack och lov finns det riktiga vänner som man kan föra ett samtal med och skratta ihop med. Det är värt så mycket mer, jag kommer ändå sakna alla i O.C.

Cecilia Fransson

Cissi blev lite av en legend 2008 då hon prydde omslaget till utbildningskatalogen till högskolan i Jönköping. sjukt kul och en härlig vän!



Namn:
Cecilia Fransson
Smeknamn: Cissi
Kommer från: Den där hemska grannbyn Hillerstorp som man har fått jobba tre långa år i...
Gör: studerande i jkpg till lärare, har läst in ett halvår, sjukt grym på att plugga! lite av en kändis på högskolan i jkpg! =)
Möttes första gången? Vet inte exakt, men skulle kunna ha varit frizon runt -03 eller nåt sånt.. där har du dom första bilderna på mig i alla fall...
Hur länge har vi känt varandra? på riktigt typ runt ett å ett halvt år. men sen typ -03 kan vi säga..
Röker? Inte vad jag vet, och du gillar ju inte sånt, så nej..
Föredrar öl eller vin? definitivt vin. ganska självklart eftersom du är lite fin i kanten, i alla fall utåt sett =)
Tror han/hon på gud? Det är jag övertygad om att du gör
Första intryck? Damn! Den tjejen har en stark stämma! (syftar på ditt skratt Cissi)
Ålder? eftersom du är född -86 så borde du ju lämpligtvis bli 23 i år...
Födelsedag? Jag har inte en aning, eller jo, du fyller ju typ i oktober november nånting, jag var ju hemma hos dig på födelsedagsfest ju!
Hårfärg? Väldigt mörkt, nästan svart...
Ögonfärg Dom är bruna =)
Syskon? Nopp, ensam å bortskämd.. hehe
Favoritsysselsättningar? Oj, säg nåt du inte gillar, det mesta, men baka gillar du, du bakar ju sjukliga mängder när du bakar
Vilken sorts musik lyssnar han/hon helst på? Oj, inte en aning, de mesta.. lyssnar du ens på musik?
Te eller kaffe? Kaffe får jag nog säga.. eller kanske te.. svår fråga..
Bästa sida? Alltid glad å positiv, de gillar jag med dig!! =)
Blyg eller framåt? Vet du ens vad blyg betyder...
Skulle du kalla han/hon rolig? Helt klart! =)
Är han/hon en rebell, eller följs alla regler?  nja, de mesta reglerna följs nog...
Några speciella talanger? Svetsa!! kvinnan är grym på att svetsa.. det kan man inte tro när man ser dig.. sjukt rolig egenskap!
Favoritfärg? jag säger blå.. =)
Bästa minne med denna personen?  Helt klart sommaren 2008 då vi hade mycket roligt ihop, speciellt när vi va i Båstad å bodde i svit å så.. det var verkligen kul!!

..söndag.. igen..

Hanna påminde ju mig om en sak, jag sa ju att jag skulle berätta hur modevisningen gick.. den gick bra, det var inte direkt überseriöst. jag fick gå in i ett rum där de fanns typ 40 pers, de hade lyssnat på en föreläsning av en företagstjej samt Condeco-Eva. alltså Eva som äger Condeco, Evas paley och fröken olsson. Hon bjöd dessutom på en stor macka som va riktigt god samt en rättvisemärkt chokladmuffins, och den var sååå god!! ..så jag var tvungen att säga det till henne efteråt och hon blev så glad och hon berättade hur länge hon hade kämpat med denna muffin och att jag "made her day". Hon tackade mig och sa, ta två muffins med dig hem, så det gjorde jag, så igår kväll satte jag i mig den andra och därmed sista. men det får bli nån mer framåt. .. Nästan så att de tillochmed slår Julias chokladmuffins, det står och väger på samma vågskål.. jämnt där.. ;-)

..och just de, jag hade på mig ett par Blåa jeans, en röd "Pippi"-tröja och en blåvitrutig skjorta under, det finns bildbevis, ska bara få tag på de.. =) .. så bild kommer ..



Jag har förmodligen två chanser att kunna åka till Österrike, jag vet bara inte vilken av dom jag ska välja. kostnaden är ungefär desamma.. tough call! .. snacka om I-landsproblem...

Tänk. en hel vecka med detta...


..snacka om underbart!!! .. har snöångest!! =)


Första skoldagen...

..de låter ju ungefär som man har börjat lågstadiet.. men så va de inte riktigt... men första skoldagen efter nästan en hel månads ledighet.. helt galet. man är lite ringrostig märker man, vi hade bara tre timmars lektion idag och ändå va de döden att sitta ner så länge... och imorgon är också en jobbig tretimmars dag och på fredag är vi lediga.. verkligen en jobbig vecka.. =)

ikväll ska jag gå en modevisning, helt sjukt ju! Jag ska gå för en affär som heter Icons of Eco, ska visa upp mig på MIG Future, en förening här i Göteborg.. ni kan läsa mer på http://www.iconsofeco.com/ .. jag får berätta mera sen hur det gick.. =)



Varför valde dom mig?

..nu är man inflyttad..

Nu bor jag mitt i smeten, nämligen vasaplatsen, Jag ska nu gå in på min fjärde natt i rummet. den första och andra natten bestod av en del uppvaknanden av diverse (läs skadligt många) spårvagnar samt fulla bröliga grabbar i förmodligen sina bästa år som försöker markera sitt revir genom att skrika så högt som möjligt precis utanför mitt fönster. Vi får se om just denna natten kan bestå av sömn en hel natt.. De lär visa sig =)

Har i alla fall haft en ypperlig dag. bestod av möte kl 11.00 i tab där jag stötte på mycket härligt folk, bl. a Jakob från Gnosjö, eller ja, Marås om man ska vara petig, fel man på fel ställe om man nu kan säga så. kul att se han i alla fall. och väldigt kul att träffa alla andra som man inte träffat på väldigt länge! Följdes senare av besök på ett fik med väldigt trevlig personal och sjukt varma tallrikar som definitivt inte gick att hålla i, men tjejen som serverade oss hade inga större problem med de.. =) Kvällen övergick senare till film hos Henke, nämligen Yrrol, Sjukt rolig film...  .. "Ja, man kan ju göra så, men det är ju inte rätt"..

Och en bild från härliga Göteborg!



Ska ta några andra kort på den här statyn (Poseidon) så ska jag berätta en liten anekdot som inte många vet, utan nåt som man får reda på först när man bor i stan..  de ni!

GOTT NYTT ÅR KÄRA VÄNNER!

Bloggen kommer uppdateras mera, men när det är lov så är det lov, då tar man de lugnt och tar dagen som den kommer =)

see ya!

RSS 2.0