..å så va de det här med julen

..nu är den över. eller ja, idag är det ju annandag jul. och jag orkar verkligen inte skriva någonting. fick en massa härliga julklappar =) ..och nu är det mest segt tycker jag! jag vet inte ens vad jag skriver. Va hos Julia igår på julgröt, det var mycket trevligt! Tack Julia! har norrlandsläktingar på besök, dom snackar mest pitemål, ganska kul om man förstår. å andra sidan så tror jag att jag förstår mer än vad mina vänner i småland gör.. man är ju trots allt uppväxt med de.. idag får vi se vad som händer, lutar mot julkonsert och lite häng. annars får vi se vad kvällen har att erbjuda. Nu går jag och kollar på ett avsnitt av O.C. .. so long!

..Så nu e man hemma..

..och möter följande när jag skulle duscha, pappa har opererat axeln och har uppenbarligen för lite att göra om dagarna så nu när vi ska få lite släktbesök här över julen så vill man ju inte blanda handdukar.. eller hur.. ..sen kan man ju undra om inte alla ändå har olika handdukar så man ändå kan se skillnad på dom.. hmm.. men roligt i alla fall.



...notera att även tomten har tillgång till vår dusch.... tydligen... =)

och Bullen!...

..Jag ska svara på din roman... ha lite tålamod =)

Då va de dags

..att flytta... igen.. börjar bli sjuuukt trött på det nu! men men,.. man inser verkligen hur mycket prylar man har. men det blir mindre och mindre för varje flytt. man orkar liksom inte bära så mycket.. Drömmen är en billig förstahandslägenhet nära stan, men that never gonna happen! ..och ett jobb i gbg då givetvis.. så nu börjas det packas ner grejer i lådor..

..och ingen nyårsbal blir det heller. det är för få som har anmält sig. trist, men sant, trist att när man väl tar tag i nyår så är det ingen som kommer, men men, det är sista gången jag fixar nåt för nyår. i alla fall på ett bra tag. Men det positiva är att nu blir jag ju mycket mer ledig över jul och slipper planera en massa.. inget ont som inte för nåt gott med sig =) ..och just nu vill jag bara vara ledig och inte göra nånting, så just nu känns det väldigt skönt att det inte blir någon bal..



Bilden tog jag när några av mina vänner på bilden gick bal 2007, Från vänster, Henke, Lovisa, Johan, Frida & Affe
(Affe va inte ensam, men hans dejt fick ett mindre sammanbrott p.g.a. en hårolycka så hon kunde inte medverka vid bildtagningen.)

En julkalender

...som ni faktiskt måste kolla in är: http://www.oioioi.se/ ..den är dryg men finurlig.

Hade precis ett långt samtal med Jonathan, sjukt gött va det! Ibland är det skönt med äkta vänner! =)

..Julfesten...

..igår blev,... intressant...

Man skulle ha med sig en bild på sig själv som liten så min bild blev följande:



...visst va jag söt som liten =)
(..hehe.. det är min brorson Albin, men det visste inte alla om, jag hade ju ingen bild på mig som liten här i Göteborg, så det fick bli så här.. men alla tycker ju vi är så himla lika.. trots över tjugo års skillnad...)

Utmaningen...

Regler:
1. Publicera reglerna på din blogg.
2. Svara på de sex 8-sakerna
3. Meddela de utmanade på deras bloggar

Då kör vi!

8 Favoritprogram:
1. Vänner
2. O.C
3. Simpsons
4. Gossip Girl
5. Erik & Mackan
6. Prison Break
7. Family Guy
8. Jerry Springer... (ne, verkligen inte..)

8 Saker jag gjorde igår:
1. Va på jobbet (praktiken)
2. åt fisksoppa
3. åkte taxi
4. åkte buss
5. åt spaghetti med köttfärsås för tredje dagen i rad...
6. Stod i VIP-kön till excet, men insåg när vi va längst fram att vi inte stod på nån lista.. haha
7. Hade julfest med jobbet
8. Dansade

8 saker jag ser fram emot:
1. Julledighet
2. den här dagen, ska bli kul, ska på göteborgs alla julmarknader =)
3. En ny telefon (jag måste köpa en ny, min börjar verkligen gå sönder nu)
4. Träffa alla vänner över julen som är hemma då, ska bli sketakul!
5. Att flytta.. faktiskt, det är ganska tomt i min lägenhet nu, min kombo försvann ju.. suck.. =(
6. SNÖ!! ..om det nu blir nån, men förmodligen blir det trysil.. hoppas hoppas!
7. Att få träffa min familj =) (har världens mest underbara brorsbarn)
8. ...skolan.. konstigt nog,, men inte skolan i sig, men alla sköna klasskompisar =)

8 favoritrestauranger: Gee va svårt...
1. Räknas mammas?
2. Götas Bar & Kök
3. Tre Kronor (Pizzeria i Gnosjö)
4. Mercurys (en restaurang på zanzibar, har för mig att jag tyckte det va gott.. haha)
5. Rumpan Bar
6. Jensens Böfhus... kött e gött!
7. Engelbret Cafe (Oslo, och det är en restaurang, trots namnet)
8. Chaplins

8 saker på min önskelista:
1. IPHONE!!
2. Ett bra jobb!
3. SNÖ! .. och Österrike
4. Hade gärna haft lite mer pengar på mitt konto
5. en sandstrand, sol, grönblått hav och en vacker flicka vid min sida.. =)
6. Att jag ska bli av med mitt facebook-beroende... haha
7. Usch, vad materialistiskt. Jag är ganska nöjd med allt jag har faktiskt.
8. ..jaja, Fred på jorden och att alla människor får leva gott

8 personer jag utmanar:

1. Emelie

Kan ju inte utmana Nadine, eftersom hon utmanade mig, och känner ju inte så många bloggare..

Julfest.. kan bli... intressant..

Sitter på jobbet (min praktikplats) nu och vi ska ha julfest som börjar om en liten stund, jag känner mig sådär pepp, Men det kanske kan bli kul.. dock är maten kanske det mest otippade val jag varit med om.. FIsksoppa. Men det är säkert gott. jag hoppas på det. Vad som kan bli mer intressant är att dom har tydligen ganska vilda personalfester. det är vad ryktet säger, Så det här kan bli, som sagt, intressant.

..men blir nog en tidig kväll för min del, är trött och mår inte så bra...

Dagens I-landsproblem

...jag fick inte in grytan i mitt kylskåp...

Springa med skigoggles



..jag kon ganska nyss in från en löprunda på 6km, så där lagom långt. vad jag inte hade väntat mig va att när jag sprang igenom Linnéstan så fick jag kisa hela tiden, det snöade!! ..wohoo!!..så jag fick nästan lite julkänsla ett tag, trots att jag var ute och självplågade mig. Jag kände i alla fall att det hade varit väldigt skönt med ett par goggles... Jag måste ju givetvis ta Anon, eftersom det är ett märke från Burton =)

..dags att duscha!

Bänken som tog mig med storm


Bänken på bilden har inget med texten att göra

Vid min hållplats (11:an mot bergsjön, hållplats Fjällgatan) finns faktiskt sveriges i särklass bästa parkbänk. vid första anblick ser den mest väldigt väldigt kall ut eftersom hela sittytan är beklädd av plåt, och de flesta kanske vet att plåt och vinter är en hemsk kombination, det är fruktansvärt kallt. Därför har jag undvikit att sätta mig på denna av naturliga skäl. Men häromdagen när jag stod och väntade så var det en som vågade att trotsa den kalla bänken,.. hon kom närmre och närmre den kalla plåten, tills hon sitter med hela ändan på bänken, vid samma ögonblick ropar hon ut till sina vänner "Den är ju varm!!" .. det var då jag insåg att den där bänken är något extra. jag var tvungen att prova nästkommande dag. Det var som en dröm att sätta sig på den där bänken. Hela söndagen gick jag och tänkte på den varma sköna bänken och hoppades snart att kunna sitta där igen, tyvärr gick det inte idag, men i morgon bitti då ska min rumpa få lite värme, såhär lagom till jul. =)

..jag gillar verkligen den där bänken, Göteborgs nästa turistmål, helt klart, jag tänker visa alla mina vänner denna underbara bänk =)

...på tal om bänk så skulle jag leta upp en bild på en bänk, och hittade nedanstående bild, sjukt smart, den i kombination med min värmebänk så har vi snart en revolution inom bänkvärlden, tänk vilken fin värld vi skulle leva i då. Att vara hemlös och ligga på en parkbänk skulle ju få en helt annan status i samhället....

...tänk om...


...jag som trodde att gnosjö var världskänt...



..men tydligen inte...

"Bullen"



Kära Bullen

..Som ni vet så är personen i filmen inte den som skrivit brevet...

..fick ett väldigt mystiskt samtal igår av en kvinna kallad bullen, ni kan även se att hon kommenterat min blogg, hon skrev följande:
"vi i bullen håller med våran paulsson, du borde uppdatera. vi har precis avslutat ett av våra samkväm, där samtliga av bullens nuvarande medlemmar deltog. vi röstade i frågan " är linus välkommen eller inte? " och svaret blev positivt. eller snarare 2-2, då anders och jag röstade för dig, men emelie och herman emot dig. anders och jag vann senare över herman och emelie, eftersom vi tyckte att min bulle i ugnen också borde ha något att säga till om... bullen i ugnen ( hälften "pure paulsson evil" ) röstade inte helt otippat för att du skulle få joina... så om du är intresserad är du välkommen hem till anders på nästa träff... du vet var nyckeln finns! var hälsad broder!"

..helt klart ett av de roligaste samtal på länge, inte för att jag förstod någonting, och att man kunde vara i sjunde månaden och ha en sån liten mage, det trodde jag inte var omöjligt, så återigen bullen så är jag suspicious, blame my parents, eller hur va de du sa igår..?

...Men det ska bli spännande att träffa denna bulle =)
...om du vågar "Julia"... ;-)

Jämställdhet, självklart, men nån måtta får det väl ändå vara!

Satt på bussen innan på väg hem och lyssnade på nyheterna på P3, Där de berättade att en gymnasieskola röstat fram en manlig Lucia, och att rektorn fick sjukt mycket skit för att hon ville bevara traditionen med en kvinnlig Lucia. Jag håller med rektorn till 100%. Jämställdhet, självklart, men nån måtta får det väl ändå vara! En sån tydlig roll som Lucia tycker jag är självklar att den ska behållas en kvinna. men nej, Sverige som ska vara så himla poltisikt korrekt hela tiden, där måste man ju självklart låta alla få ställa upp, oavsett kön, Hur gör vi sen då? Ska vi skicka en massa killar till Fröken Sverige också? Lägg av nu! Självklart ska kvinnor och män ha samma lön och rättigheter i samhället om de utför samma jobb, men nu börjar saker och ting bli rejält överdrivna! Skärpning Sverige!!


RSS 2.0