Brädad på mållinjen!



Efter en omröstning om den delade tredjeplatsen så blev jag besegrad med 7 röster mot 6, så det var sjukligt jämt, jag tatar om våra avslutningstal som tre i klassen ska hålla, mitt tal var i finalen, men föll på mållinjen.. men det är helt ok. Nedan kan du läsa talet, Ge mig gärna feedback =)


Någonting som alltid har fascinerat mig är hur drivkraften hos olika människor drar oss åt olika håll, någon vill bli astronaut, en annan läkare, en tredje artist. Att vi människor är lämpade för olika saker, att vi har olika drömmar och olika förutsättningar. Men en sak har vi alla gemensamt, viljan att ta oss i mål, viljan att vinna, viljan att bli bäst! Oavsett vad målet är så vill vi alla bli vinnare, känna oss betydelsefulla, att vi är något.

De två senaste åren har vi alla tagit oss i genom många hårda stunder både i skolbänken och privat, och det har inte alltid varit lätt. Men det har varit lärorikt, vi har lärt oss mycket och skapat något som lärarna envisas med att säga om och om igen, relationer, det är det viktigaste när det gäller affärer, och så även privat, om vi inte har relationer, vem kan vi då dela med oss allt det roliga av, vem kan då hjälpa oss när vi sörjer, Vem kan vi då bara sitta tyst tillsammans med och ändå förstå varandra.

Från början var vår klass 32 st, 32 individer, 32 namn , alla tillhörde de en person, med tiden hoppade folk av plugget, och vi blev mindre och mindre, men vi fick starkare och starkare relationer. Vi har skapat uttryck och smeknamn som ingen annan kan förstå, vi har strumpan, berget, morran, porran, kryckan, Taco,  skinkan, greken, tore, bollas, kopple och så många andra namn. Och skulle ens någon säga "om vi har" så kommer minst fem personer inom tre millisekunder kläcka ur sig "Som vi har".


Vi är vårt egna varumärke sägs det, men vad betyder ett varumärke om vi inte har folk som kan stötta det och investera i det. Att man investerar sin tid i andra vänner. Låt inte folk utnyttja dig, slösa inte tid på människor som inte ger dig något tillbaka, då förlorar du mer och mer av dig själv.

Och faktum kvarstår, alla här inne har vi nått vårt mål, alla är vi vinnare!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0