Svar till R...

.. jag har starka aningar om vem du är.. =)

HV gick vidare i kväll, hur känns det egentligen!? .. Jag tycker det känns riktigt bra!



Ang. H&M-affischen så har jag inga starka minnen av det... Men när du tog upp det så hände det nåt i bakminnet och jag anade ett visst minne.. men du får gärna påminna mig mer om denna händelse, nåt säger att detta hände i Borås, har jag rätt?

Kommentarer
Postat av: R

Borås låter helt klart rätt plats. Borde varit en kall decembernatt 2004 på väg hem från en klassfest om jag inte är helt fel ute.

Linus, normalt sett en timid, frikyrklig och from människa, blir en lustig liten djävul när han får sprit i sig och försöker bända upp en reklamskylt eftersom han vill ha affischen innanför plexiglaset. "Himla goa tuttar!" var motiveringen som Linus gav. Dock överlistades han rejält av skylten och fick gå hem utan en papperstjej under armen.



Angående hauuuuu-veeee så är det väl egentligen rätt bra att de gick vidare eftersom mitt lag inte riktigt är med i slutspelet. Och då måste ju den största pesten vara kvar så jag har något att kommentera om slutspelet. Tro mig, jag önskar dem all sportslig olycka och att det går helt åt helvete för dem. Drömscenariot vore fall de går till sjunde avgörande matchen och leder med ett mål och med ett par sekunder kvar gör Stefan Liv en dundertabbe och matchen går till sudden. I sudden gör Martin Thörnberg (som är den mest avskyvärda råttan i hockeysverige) en ännu större tabbe och hv förlorar. Det vore mysigt.

2009-03-17 @ 15:03:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0